Konyhaweb

Kefirben párolt ponty
  • Hozzávalók:

    60 dkg ponty
    2 dkg margarin
    1 dl fehér bor
    2 dl kefir

  • Elkészítés:

    A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütőben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütőbe.

    tipp!
    Vegyes zöldségkörettel finom.
a receptet küldte: Nemes Nóra

Értékelje a receptet: (1.0)
Húsok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum