Konyhaweb

Vinaigrette mártás I.
  • Hozzávalók:

    1 finomra vágott vöröshagyma
    2 evőkanál Dijoni mustár
    2 evőkanál citromlé
    1 dl tejföl
    csipetnyi pirospaprika

    bors

  • Elkészítés:

    A hagymát és mustárt összekeverjük egy tálban, hozzáadjuk a citromlét, sót, borsot, majd habverővel összekeverjük.
    Folyamatosan keverve hozzáöntjük a tejfölt, meghintjük paprikával, ízlés szerint ízesítjük. Salátára öntjük.

    tipp!

    A vinaigrette mártás elkészítésének másik módja
a receptet küldte: Egeresi Enikő

Értékelje a receptet: (0.0)
Mártások, szószok, öntetek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum