Konyhaweb

Paradicsomos káposzta
  • Hozzávalók:

    1 fej káposzta
    1 kg friss paradicsom (vagy sűritett paradicsom)
    1 hagyma
    3 ek. olaj
    1 ek. darás liszt
    1 zöldpaprika
    cukor

  • Elkészítés:

    A káposztát megtisztitjuk felső leveleitől, metéltre vágjuk, megmossuk. Az apróra vágott hagymát olajon megpiritjuk, rátesszük a káposztát, megsózzuk, lefedjük, és puhára pároljuk. A paradicsomot megmossuk, megfőzzük, áttörjük, ráöntjük a félpuhára párolt káposztára, hozzáadjuk a kimagozott, széttördelt zöldpaprikát, és puhára főzzük.
    Olajból és lisztből rántást készitünk, majd berántjuk vele a káposztát. Cukorral, sóval izesitjük, és felforraljuk.

a receptet küldte: Egeresi Enikő

Értékelje a receptet: (0.0)
Vegetáriánusoknak

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum