Konyhaweb

Sült zöldbab
  • Hozzávalók:

    1kg zödbab /mirelit is lehet/
    1/2 kg burgonya
    2 fej vöröshagyma
    pirospaprika

    olaj

  • Elkészítés:

    Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk.
    Pirospaprikát szórunk rá és hozzátesszük a megtisztított, darabokra vágott zöldbabot. Félig felöntjük vizzel, megsózzuk. Meghámozzuk a burgonyát és nem túl vékony karikára vágjuk. Ha a bab félig megfőtt, hozzátesszük a krumplit és együtt készre főzzük. Egy kevés leve maradjon.
    Friss kenyérrel az igazi!
a receptet küldte: Nemes Nóra

Értékelje a receptet: (0.0)
Vegetáriánusoknak

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum