Konyhaweb

Bakonyi sertésszelet gombával
  • Hozzávalók:

    60 dkg sovány sertés vagy csirkehús
    20 dkg gomba
    3 ek olaj
    4 dkg liszt
    2 dl sovány tejföl
    1 kk pirospaprika

  • Elkészítés:

    Mártsuk be a hús mindkét oldalát lisztbe és süssük meg.
    Ugyanebben az olajban pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a paprikát és a szeletelt gombát. Pár percig kevergessük. Adjunk hozzá 2 dl vizet és hozzuk forrásba.
    Ezt a lét öntsük a hússzeletekre és pároljuk meg.
    Sűrítsük a tejfölben elkevert liszttel.
    Galuskával tálaljuk.

a receptet küldte: Czeglédi Tünde

Értékelje a receptet: (5.0)
Húsok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum