Konyhaweb

Gombás rizottó
  • Hozzávalók:

    40 dkg rizs
    40 dkg Champignon gomba
    2 gerezd fokhagyma
    1 fej hagyma
    2 ek. olaj
    1 db erőspaprika
    2,5 dl húsleves/erőleves
    1 kk. petrezselyem
    10 dkg reszelt sajt

    bors

  • Elkészítés:

    A vaj egyik felében fonnyasszuk meg a hagymát, fokhagymát és az erőspaprikát. Adjuk hozzá a tisztára mosott, felszeletelt gombát, keverjük össze, majd adjuk hozzá a rizst. 6-7 perc múlva adjuk hozzá a forró húslevest.
    Közepes tûznél főzzük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
    Amikor megfőtt, közvetlenül a tálalás előtt adjuk hozzá a maradék vajat, a sajtot és a petrezselymet.

a receptet küldte: Czeglédi Tünde

Értékelje a receptet: (0.0)
Köretek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum