Konyhaweb

Zöldborsós sertéspaprikás
  • Hozzávalók:

    1/2 kg sovány sertéshús
    2 szál közepes sárgarépa
    30 dkg zöldborsó
    2-3 e.kanál tejföl
    2 e.kanál olaj
    pirosarany
    gulyáskrém

  • Elkészítés:

    A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk.
    Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük.
    Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát.
    (Ha kell, még vizet öntünk alá.) Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt.
    Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.

a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (3.0)
Egyszerű ételek, egytálételek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum