Konyhaweb

Hamis gesztenyés pite
  • Hozzávalók:

    Tésztához
    40 dkg liszt
    15 dkg margarin
    15 dkg porcukor
    3 tojás sárgája
    1 sütőpor
    kevés tej
    2 részre osztjuk
    Töltelék
    1 kg áttört krumpli
    15 dkg dió
    1 vaníliás cukor
    20 dkg porcukor
    1 dl rum
    3 tojás habja

  • Elkészítés:

    A tésztához valókat összegyúrjuk, és kétfelé vesszük.
    Az egyik lapot kinyújtjuk és kibélelünk vele egy gáztepsit.
    A töltelékhez valókat összekeverjük, és a tésztára tesszük.
    A másik lapot is kinyújtjuk, és a tepsibe tesszük.
    Forró sütőbe tesszük, és közepes hőfokon megsütjük.
    A tetejére csokit teszünk.

a receptet küldte: Guber Zsuzsanna

Értékelje a receptet: (0.0)
Sütemények, édességek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum