Konyhaweb

Sós keksz
  • Hozzávalók:

    25 dkg liszt
    8 dkg margarin
    2 tojás sárgája
    késhegynyi szódabikarbóna
    1 dl tejföl
    csipet só
    tojás a megkenéshez

  • Elkészítés:

    A hozzávalókat összegyúrjuk, 3 mm vastagságura nyújtjuk, cakkos szélű kekszvágóval kiszaggatjuk, vagy derelyemetszővel négyszögeket vágunk. Tojással megkenjük, sós köménnyel megszórjuk (amit helyettesíthetünk reszelt sajttal, sóval is). Előmelegített sütőben sütjük.

a receptet küldte: Guber Zsuzsanna

Értékelje a receptet: (0.0)
Sós sütemények

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum