Konyhaweb

Grillezett lazac
  • Hozzávalók:

    60 dkg lazac-szelet
    2 gerezd fokhagyma
    2 csokor kapor
    1 citrom
    1 dl olívaolaj

    bors

  • Elkészítés:

    A kaprot finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a citrom levét jól kinyomjuk. Az olajhoz keverjük a kaprot, a fokhagymát és a citromlevet. A halszeleteket sóval, borssal beszórjuk, majd megkenjük a fűszeres olajjal.
    Grillrácson mindkét oldalát 5-5 percig sütjük.

    tipp!
    Sós vízben főtt, kaporban megforgatott burgonyával kínáljuk.
a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (0.0)
Húsok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum