Konyhaweb

Cseresznye Tiramisu
  • Hozzávalók:

    25 dkg túró
    20 dkg porcukor
    1 pohár tejföl
    1/2 dl kávélikőr
    kb. 30 db babapiskóta
    1 kis üveg kandírozott cseresznye
    2 dl meggy dzsem

  • Elkészítés:

    Keverjük habosra a túrót, a porcukrot és a tejfölt. A babapiskótát tördeljük össze, majd locsoljuk meg a kávélikőrrel. A kandírozott cseresznyét keverjük el a meggy dzsemmel. Kehelypohár aljára tegyünk túrót, rá cseresznyét, rá piskótát, majd megint túrót, piskótát és cseresznyét. A tetejére kevés túró kerüljön. 2-3 órára állítsuk hűtőbe.
    Díszítésként tetejét szórjuk meg reszelt csokoládéval, és rakjunk rá 1-2 mentalevelet.

a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (0.0)
Sütemények, édességek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum