Konyhaweb

Szaloncukor
  • Hozzávalók:

    20 dkg kristálycukor
    10 dkg krumplicukor
    1 dl erős feketekávé
    1 dl tej
    egy púpozott kiskanál kakaópor
    10 dkg vaj vagy margarin

  • Elkészítés:

    Megforrósítjuk a feketekávét, és a cukrot, krumplicukrot, kakaóport meg 8 dkg vajat beletéve addig főzzük, amíg az edény falától el nem válik. Kivajazott porcelán tál aljára ujjnyi vastagon elsimítjuk és hagyjuk megdermedni. Hidegen, vizes késsel kockákra vágjuk és úgy akasztjuk a fára.

a receptet küldte: Friedmann Renáta

Értékelje a receptet: (5.0)
Sütemények, édességek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum