Konyhaweb

Eper daiquiri
  • Hozzávalók:

    50 dkg eper
    2 e.kanál cukor
    18 tört jég
    8 e.kanál eperszörp
    1,5 dl frissen préselt citromlé
    3 dl fehér rum

  • Elkészítés:

    Az epret megpucoljuk, megmossuk. 6 darabot félreteszünk, a többit pürítjük. 6 hosszúkás pohár szélét megnedvesítjük, majd a cukorba nyomjuk. Minden pohárba teszünk 2-2 e.kanál jeget. Az eperpürét, az eperszörpöt, a citromlevet, a rumot és a maradék jeget shékerben összerázzuk, majd a poharakba osztjuk. A félretett eperrel dekoráljuk.

a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (0.0)
Koktélok, szörpök, italok

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum