Konyhaweb

Savanyú káposzta saláta
  • Hozzávalók:

    ˝ kg savanyú káposzta
    2 db paradicsom (lehet fagyasztott is)
    2 db zöldpaprika (lehet fagyasztott is)
    ˝ kígyóuborka

    bors
    kevés citromlé

  • Elkészítés:

    A paradicsomot, uborkát kockára vágjuk, a paprikát felkarikázzuk.
    A savanyú káposztát salátás tálba tesszük, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk és kevés citromlével meglocsoljuk. Jól összekeverjük és így tálaljuk.


Értékelje a receptet: (5.0)
Saláták

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum