Konyhaweb

Spagettisaláta
  • Hozzávalók:

    25 dkg spagetti
    5 dkg sonka
    5 dkg csemege uborka
    5 dkg sárgarépa

    Az öntethez
    4 dl tejföl
    10 dkg majonéz
    2 tk mustár
    8 tk ketchup
    csipet só
    csipet frissen őrölt bors

  • Elkészítés:

    A spagettit hosszában 5 db-ra törjük, és a hagyományos módon, sós, olajos vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük és hagyjuk kihűlni.
    A sonkát, az uborkát és a megtisztított répát gyufaszál vastagságú csíkokra vágjuk.
    Az így elkészített hozzávalókat tálba tesszük, és összekeverjük.
    Az öntet hozzávalóit jól összekeverjük, és ráöntjük a salátára.


Értékelje a receptet: (0.0)
Saláták
Húsvétra ajánljuk

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum