Konyhaweb

Strasbourgi Pizza
  • Hozzávalók:

    150 g natúr krémsajt
    saláta vagy hal fűszerkeverék
    1 kis fej vöröshagyma
    1 szelet húsos szalonna
    4 ek ementáli sajt
    1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
    1 nagy vagy 2 kicsi kész pizzalap

  • Elkészítés:

    A sütőt 200°C-ra előmelegítjük. A natúr krémsajthoz egy kevés saláta vagy hal fűszerkeveréket keverünk. A hagymát finomra, a szalonnát kis kockákra vágjuk. A krémsajtot a pizzalap(ok)ra kenjük, megszórjuk a hagymával és a szalonnával, a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt ementáli sajttal.
    A forró sütőbe toljuk, készre sütjük.

a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (2.0)
Tészták

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum