Konyhaweb

Gombás vagdalt
  • Hozzávalók:

    50 dkg darált hús
    2 zsemle
    20 dkg gomba
    2 tojás
    szódavíz
    1 sárgarépa
    1 ek reszelt vöröshagyma
    2 ek olaj

    őrölt bors
    1 kk mustár
    1 kk pirosarany

  • Elkészítés:

    A zsemléket szódavízben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az ízesítőket. A zsemléket a szódavízből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk. Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belenyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.


Értékelje a receptet: (0.0)
Húsok
Húsvétra ajánljuk

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum