Konyhaweb

Epres krémes
  • Hozzávalók:

    8 tojásból piskóta
    1 kg földieper
    vaníliakrém

  • Elkészítés:

    8 tojásból a szokásos módon, nagy méretű, szögletes tepsiben piskótát sütünk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni.
    A földiepret megmossuk, megtisztítjuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit felnegyedeljük.
    Elkészítjük a vaníliakrémet. Míg a krém hül, az epreket a piskóta tetejére rendezzük. Lenöntjük a kihűlt krémmel. Egy hosszú pengéjű kés segítségével egyenletesen szétterítjük rajta a krémet, majd a tetejét a félretett eperszemekkel és mentalevéllel díszítjük.

    tipp!
    Nagyon gyorsan elkészíthető, egyszerű, de nagyon finom sütemény.

Értékelje a receptet: (5.0)
Sütemények, édességek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum