Konyhaweb

Pikáns ecet
  • Hozzávalók:

    5 dl alma- vagy fehérborecet
    1-2 ágacska tárkony
    néhány bazsalikomlevél
    kapor
    kakukkfű
    rozmaring
    metélőhagyma
    oregánó
    turbolya

  • Elkészítés:

    A zöldfűszereket megmossuk, leszárítjuk és tiszta, zárható üvegbe tesszük. Ráöntjük az ecetet és lezárjuk az üveget.
    Néhány hétig áztatjuk a fűszereket, majd ha az ecet átvette az aromát, átszűrjük. Zárható üvegben tároljuk.


Értékelje a receptet: (0.0)
Mártások, szószok, öntetek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum