Konyhaweb

Citromos bárányszelet
  • Hozzávalók:

    60 dkg szeletelt bárányhús
    2 ek margarin
    1 dl húsleves
    ˝ zöldpaprika
    ˝ citrom

    bors

  • Elkészítés:

    A húst megmossuk, felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
    A margarint egy serpenyőben felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát jól átsütjük.
    A húsokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk.
    A margarinhoz hozzáöntjük a húslevest.
    A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk és csíkokra vágjuk. A citromot vékonyan felszeleteljük. A paprikát és a citromot hozzáadjuk a pecsenyeléhez, 15 percig főzzük, majd beletesszük a hússzeleteket.
    5 perc alatt összemelegítjük. Ha kell, utóízesítjük.

    tipp!
    Citromszeletekkel és mentalevéllel díszítve tálaljuk.

Értékelje a receptet: (0.0)
Húsok
Húsvétra ajánljuk

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum