Konyhaweb

Epres palacsinta
  • Hozzávalók:

    palacsintatészta
    ˝ rúd vanília
    2 ek mandulalikőr (Amaretto)
    50 dkg friss földieper
    2 ek porcukor
    4 gömb vaníliafagylalt

  • Elkészítés:

    A vaníliarúd belsejét kikaparjuk és a mandulalikőrrel együtt hozzákeverjük a palacsintatésztához.
    Kisütjük a palacsintákat.
    A földiepreket megmossuk, megtisztítjuk. Néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit pürévé törjük és összekeverjük a porcukorral.
    A palacsintákat tányérra rendezzük, az epekrémmel és a vaníliafagylalttal körítjük, mentalevéllel díszítve tálaljuk.


Értékelje a receptet: (5.0)
Palacsinták
Húsvétra ajánljuk

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum