Konyhaweb

Fázós fasírt
  • Hozzávalók:

    50 dkg pulykahús
    2 fej hagyma (ha lehet fehér)
    pirospaprika

    fehérbors
    majoranna
    oregano
    bacon szalonna
    sütéshez olaj

  • Elkészítés:

    A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítőkkel összegyúrjuk. Apró pogácsa formákat gyúrunk belőle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetűzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak. Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen.
    Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.

    tipp!
    Vendégváráshoz, bulizáshoz kitűnő étel.
a receptet küldte: Oszkó Gyöngyi

Értékelje a receptet: (0.0)
Egyszerű ételek, egytálételek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum