Konyhaweb

Erdélyi padlizsánkrém
  • Hozzávalók:

    1 kg padlizsán (kb. 5 darab)
    kb. 1 dl majonéz
    kicsi fej vöröshagyma
    ízlés szerint só
    esetleg mustár

  • Elkészítés:

    A padlizsánokat héjával együtt sütőben megsütjük. Hagyjuk kihűlni, s a héját lehúzzuk. Turmixgépben a hozzávalókkal kikeverjük.

    tipp!
    Pirítóssal, vagy friss kenyérrel nagyon finom. Javaslom hozzá a zöldpaprikát, paradicsomot :)
a receptet küldte: Sárközi Tünde

Értékelje a receptet: (4.0)
Előételek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum