Konyhaweb

Habcsillagok és -szívek
  • Hozzávalók:

    3 tojásfehérje
    21 dkg porcukor
    ecet

  • Elkészítés:

    A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot és pár csepp ecetet. Gőz fölött addig verjük, amíg a habverőn hegyes formában lóg, ill. a habverő nyoma megmarad a habban.
    Csillagos csővel ellátott nyomózsákba tesszük.
    A sütőlapot sütőpapírral béleljük és a habot csillag, ill. szív formában a papírra nyomjuk.
    Langyos sütőben alaposan megszárítjuk.

    tipp!
    Az elkészült csillagokat és szíveket karácsonyfadísznek is használhatjuk.

Értékelje a receptet: (0.0)
Sütemények, édességek
Karácsonyi receptek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum