Konyhaweb

Sárgaborsó főzelék
  • Hozzávalók:

    feles sárgaborsó
    1 gerezd fokhagyma
    ízlés szerint só
    liszt
    zsír
    pirospaprika

  • Elkészítés:

    A borsót megmossuk, kétszer annyi vízben feltesszük főzni, belerakjuk a sót, fokhagymát. Kb egy óra alatt puhára fözzük.
    Majd zsemleszinű rántást készítünk, egy kávéskanálnyi pirospaprikát is teszünk bele, vízzel felengedjük s berántjuk a sárgaborsót.

    tipp!
    Nagyon finom mellé marha illetve sertéspörkölt vagy fasírt.
a receptet küldte: Schamberger Ildikó

Értékelje a receptet: (3.0)
Főzelékek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum