Konyhaweb

Egyiptomi feta saláta
  • Hozzávalók:

    22 dkg feta sajt
    1 kígyóuborka
    1 közepes fej hagyma
    3 ek olívaolaj
    2 ek citromlé
    1 ek finomra vágott zöldpetrezselyem
    1 ek finomra vágott kapor
    1 ek finomra vágott friss menta

  • Elkészítés:

    Az uborkát meghámozzuk és kockákra vágjuk. A feta sajtot is kockákra vágjuk. A hagymát finomra vágjuk. Ezeket összekeverjük.
    Az olajat elkeverjük a citromlével és a zöldfűszerekkel, majd a salátára öntjük.
    Behűtve fogyasztjuk.

    tipp!
    Önmagában is kitűnő, de sült húsokhoz is kínálhatjuk.
a receptet küldte: Palotayné Szalontai Éva

Értékelje a receptet: (3.0)
Saláták

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum