Konyhaweb

Szárazbab-pástétom
  • Hozzávalók:

    35-40 dkg előre beáztatott szárazbab

    egy tojás sárgája
    mustár
    és olaj a majonézhez

    tejszin

    fokhagyma

  • Elkészítés:

    A beáztatott babot nagyon puhára főzzük (szabályosan szétfőzzük), leszűrjük, összeturmixoljuk az előre kikavart majonézzel, tejszínnel, sóval és fokhagymaval, és egy kis "pihentetés" után kenyérre kenve fogyasztjuk.

    tipp!
    Vöröshagymával is lehet készíteni fokhagyma helyett. De én a fokhagymás változatot ajánlom inkább.
a receptet küldte: picuur

Értékelje a receptet: (0.0)
Előételek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum