Konyhaweb

Borjúragu leves
  • Hozzávalók:

    25 dkg borjúhús
    25 dkg borjúcsont
    1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér
    1 zellergumó
    1 kis fej kelkáposzta
    4-5 goma
    1 fej hagyma
    1 zöldpaprika

    bors
    olaj
    citromlé

  • Elkészítés:

    A csontot főni tesszük a hagymával, zöldpaprikával és pár szem borssal. A borjúhúst apróra vágjuk, a megtisztított zöldséget és a gombát, a kelkáposzta sárga közepét vékony szeletekre vágjuk és mindezt olajon pároljuk. Amikor megpuhult, megszórjuk liszttel, jól összekeverjük, rászűrjük a csontlevet és tovább főzzük még tíz percig.
    Aki szereti, citromlével savanyíthatja.


Értékelje a receptet: (0.0)
Levesek
Karácsonyi receptek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum