Konyhaweb

Diókrémmel töltött piskóta
  • Hozzávalók:

    24 db babapiskóta
    10 dkg darált dióbél
    10 dkg porcukor
    10 dkg vaj
    kb 0,5 dl tej
    rum
    2 dl tejszín
    porcukor

  • Elkészítés:

    A megdarált diót leforrázzuk a tejjel és addig keverjük, míg teljesen fehér nem lesz.
    Azután hozzákeverjük a porcukorral habosra kikevert vajat. Ízlés szerint rummal és vaníliáscukorral ízesítjük.
    Egy tálra 8 piskótát teszünk, meglocsoljuk egy kevés rummal, megkenjük a krémmel, betakarjuk a maradék piskótával. Kissé meglocsoljuk a rummal és bevonjuk (oldalait is) a cukorral keményre felvert tejszínhabbal.

a receptet küldte: Imola

Értékelje a receptet: (0.0)
Sütemények, édességek

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum