Konyhaweb

Karfiolkrokett
  • Hozzávalók:

    1 fej karfiol
    1 db tojás
    1 db zsemle
    1 dl tejföl
    1 ek. zsemlemorzsa
    1 cs petrezselyem

    bors
    olaj a sütéshez

  • Elkészítés:

    A karfiolt rózsáira szedve sós vizben puhára pároljuk, leszűrjük, majd pépesre törjük. Hozzáadjuk az áztatott, kifacsart, szétmorzsolt zsemlét, a tojást, a tejfölt, a finomra vágott petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, majd annyi morzsát adunk hozzá, hogy formálható legyen. Pogácsákat vagy rudacskákat formálunk a masszából, és forró olajban megsütjük mindkét oldalát.

a receptet küldte: Egeresi Enikő

Értékelje a receptet: (0.0)
Vegetáriánusoknak

A konyhaweb az olvasók által beküldött receptekkel kapcsolatban felmerülő szerzői jogok megsértéséért felelősséget nem vállal.



nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum